Ikkunaremontit ammattitaidolla
Jyväskylän, Tampereen, Porin ja Turun seuduilla

Valmirak Oy

Ota yhteyttä

Valmirak tekee omakotitalojen ja rivitalojen ikkunaremontteja Jyväskylän, Tampereen, Porin ja Turun seuduilla. Asentajillamme on vuosein kokemus ikkunoiden asentamisesta, ikkunaremonteista ja muista remonttitöistä. Omakotitalon, rivitalon tai mökin ikkunoiden asennus kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi, sillä siten varmistat oikean ja laadukkaan asennuksen ja toimivat ikkunat. Valmirakin ikkuna-asentajilla on sopivat työkalut ja kokemusta suurtenkin ikkunoiden käsittelystä ja asentamisesta. Ammattilaisen tekemänä ikkunaremontin jälki on siisti ja laadukas eli ikkunat ja ovet ovat tiiviitä ja toimivat kunnolla. Teemme myös ikkuna- ja oviasennusten viimeistelyn eli asennamme ikkunalistat sekä sisäpuolelle että ulkopuolelle. Lisäksi voimme tehdä muita remonttitöitä, kuten tapetointia ja parketin asennuksia.  

Ikkunaremontti kannattaa tehdä ajoissa. Uudet ikkunat säästävät energiaa ja parantavat asumismukavuutta, kun mahdollinen veto loppuu ja sisäilman laatu paranee. Uudet ikkunat tuovat lisäksi uutta ilmettä sekä sisälle että ulos. Ota yhteyttä Valmirakiin, kun tarvitset ammattitaitoista ikkuna-asentajaa.

Ikkunaremontit ympäri vuoden

Ikkunaremontteja voidaan tehdä ympäri vuoden. Ikkunaremontissa vaihdetaan yksi ikkuna kerrallaan, jolloin ikkuna on pois paikaltaan vain noin 15-30 minuuttia. Tänä aikana asunto ei ehdi vielä jäähtymään edes talvella. Ikkunaremontissa poistamme vanhan ikkunan varovasti, puhdistamme ikkuna-aukon ja asennamme tilalle uuden. Viimeistelemme asennuksen ja viemme vanhat ikkunat mennessämme. 

 

Muistathan, että voit saada kotona, mökillä tai vanhempiesi kotona tekemästämme remontista kotitalousvähennystä. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat Verohallinnon nettisivuilta.